Mine billeder

Jeg har efterhånden rejst i mange lande, og indtil nu har jeg taget næsten 300.000 farvebilleder, som jeg sælger til magasiner og bøger.
I mange år optog jeg billederne på Kodachrome i format 24 x 36 mm, og det er forbavsende, hvor godt de har holdt farverne. Siden 2003 har jeg fotograferet digitalt og i høj opløsning.
I mit billedarkiv ligger hovedvægten på arkitektur, kunst, arkæologi, turisme, gastronomi og vin, og jeg er især "stærk" i lande som Frankrig, Italien, Spanien, Østrig, Japan, Kina, Iran, Irak, Mexico, Storbritannien, Irland, Egypten, Tyrkiet, Marocco, Sydafrika og Chile. Men jeg har også mange farvebilleder fra andre lande og byer, af mennesker og maskiner, ting og sager.

Gratis billeder fra Frilandsmuseet

Siden 2004 her jeg som frivillig medarbejder optaget mange tusinde billeder på Frilandsmuseet, og disse bliver brugt både til bøger og brocurer samt på nettet.
I 2015 blev i første omgang 321 af mine billeder lagt ud på Nationalmuseets hjemmeside. Det er sket i forbindelse med Creative Commons, dvs. at billederne gratis kan kopieres og distribueres i ethvert medie eller format og til alle formål, både private og kommercielle.
museets hjemmeside gengives 397 af mine billeder på særlige sider, hvorfra de kan hentes i den originale opløsning, lige til at trykke i en bog eller et tidsskrift. Når museets side om fotos åbner, så skriv mit fulde navn, Anker Tiedemann, i søgefeltet øverst til højre.Andre billeder på nettet

På nettet er det yderligere muligt at se andre billeder, som jeg har lagt ud på billedtjenesten 500px.
Klik på dette link, og se alle billederne. Klik evt. på det enkelte billede og få det i høj opløsning ... men det tager lidt tid.

Krogvej 30 A, DK-2830 Virum, Danmark, mobil: (45) 21 23 51 99, anker@tiedemann.dk