Mine links

På denne side samler jeg links til sider på nettet, som jeg har fundet interessante, og som andre måske kan få fornøjelse af. Endnu er der kun få, men der kommer flere

Private links


Min bror, Erling Tiedemann havde en lang karriere bag sig som amtsborgmester i Vejle amt, i en periode formand for Amtsrådsforeningen og senere formand for Det etiske Råd. Siden hans død i julen 2015 har hans fyldige hjemmeside været bestyret af vores fælles ven, Frans Meyer. Her ligger blandt andet en tv-udsendelse, hvor han taler med biskop Tine Lindhardt om det at tilhøre et religiøst mindretal. Endvidere kan man gratis downloade hans bog "Etisk set" med 100 klummer.

Min datter Mariette er magister i kunsthistorie, og som sådan er hun en meget benyttet rundviser på Davids Samling i København. Hun er en flittig skribent, der arbejder for en række specialmagasiner, og som også er forfatter og oversætter af håndbøger om kunst og antikviteter. Endvidere holder hun mange foredrag om brugskunst. Fra januar 2009 har hun været redaktør af VinAvisen.

Sider om sjov matematik m.v.


Bjarne Jespersen - en "broder i ånden" med en raffineret kunst og spændende matematik.

Matematiker-biografier - uddybende biografier af i hundredevis af berømte matematikere.

Cliff Pickover - en meget vidende og opfindsom amerikansk biolog og matematiker, der efterhånden har lavet en flot www-side.

Wolfram MathWorld - en stor website med et væld af underholdende og smukke ting.

Magiske kvadrater - John Hendricks er bidt af magiske kvadrater.

Fibonaccis talrække - en masse oplysninger om den fascinerende række tal.

Primtal - en side specielt om primtal

Bathsheba Sculpture - amerikaneren Bathsheba Grossmann skaber geometri som kunst

Side om vin


VinAvisen - naturligvis må der også være et link til min datters og mit ugentlige nyhedsbrev om vin - plus meget, meget mere.

Krogvej 30 A, DK-2830 Virum, Danmark, mobil: (45) 21 23 51 99, anker@tiedemann.dk