Test din viden om VIN
  400 spørgsmål og svar
  Sesam 2002
  144 sider
  129 kr.
  UDSOLGT

  Tag med på en utraditionel, morsom og lærerig tur gennem vinens verden.
  Test din egen og andres viden om vin - om fremstilling, druer, historie, berømte vinfolk og mange andre emner, der har med vin at gøre.
  Bogen er spækket med nyttig viden og er samtidig både fornøjelig og underholdende læsning.
  Et stikordsregister gør yderligere bogen til et nyttigt opslagsværk.

  Det skrev pressen om bogen


  Anker Tiedemann er en kendt vinskribent, som sammen med Flemming Hvelplund udgiver VinAvisen, og han har samlet 400 underholdende og oplysende spørgsmål, så man kan teste sin egen og andres viden om vin. Resultatet er en quizbog, som giver masser af viden og øger lysten til at gå på opdagelse i vinens forunderlige verden.
  Et omfattende stikordsregister gør det muligt at finde frem til de mange hundrede facts, der gemmer sig i spørgsmål og svar.
  Anker Tiedemann er tidligere chefredaktør for Bo Bedre og flere andre specialmagasiner, og han har en letlæst og informativ pen. "Faren" ved en bog som denne er, at man har svært ved at lægge den fra sig. Man skal lige læse ét spørgsmål til.
  Gitte Hindholm i Politikens Lokalaviser

  Der er meget stor forskel på sværhedsgraden - nogle vil alle kunne svare på, mange kræver blot almindelig interesse for vin, medens man ind imellem finder enkelte, hvor selv eksperter vil kunne gå i vandet.
  Under alle omstændigheder er der tale om uhøjtidelig og hyggelig læsning, som man kan more sig selv med eller sætte erklærede eksperter blandt venner og bekendte på en lille prøve med.
  Ulrik Boesen i Jyllands-Posten

  Anker Tiedemann har moret sig med at samle 400 spørgsmål om vin - samt svarene. Der er dermed lagt op til en munter quiz i den vininteresserede familie. For, som forfatteren skriver i sit forord, "vin er fornøjelse og ikke skolemesteragtig tørhed og Besserwissen."
  Jørgen Aldrich i Fyens Stiftstidende

  4 timer kan man sidde med sig selv og afprøve sin viden, og ofte er spørgsmålene og/eller svarene formuleret underfundigt og morsomt. Spørgsmålene er på et niveau, hvor den gode, middelgode og let øvede kan være med, absolut. Enkelte er også for begyndere.
  Man kan bruge bogen efter at have hygget sig med et par flasker vin, og man kan ofte diskutere perspektiver i de enkelte spørgsmål - har man været der, kender man producenten, druen vinen? Anker Tiedemann er meget vidende, og i de 400 spørgsmål er meget få faktuelle fejl.
  Merete Munk i Vinguiden

Krogvej 30 A, DK-2830 Virum, Danmark, mobil: (45) 21 23 51 99, anker@tiedemann.dk