........
  Vinens forunderlige verden
  Lindhardt & Ringhoff
  + Bonnier 1989
  240 sider
  UDSOLGT


  Denne vinbog skrev jeg i slutningen af 80'erne, mens jeg var Bo Bedre's vinskribent. Bogen er kommet i flere oplag, og der er solgt i alt 32.000 eksemplarer af den.
  Bogen er forlængst udsolgt og burde komme i en ny udgave. Den er stadig interessant læsning (håber jeg), men den er ikke mere up to date. Fx mangler der omtale om vinlande som Rumænien, Sydafrika, Chile og Argentina. Måske udsender jeg den en skønne dag som eBog.
  Lån den på biblioteket og kig i den!

  Det skrev pressen om bogen


  Endelig er den kommet - den danske vinbog, som henvender sig til almindelige læsere, der ønsker en underholdende og ukrukket indføring i vinens mysterier ...
  Det er nemlig bogen, hvor alle kan være med, og som vinsnobber vil hade.
  Jacqueline Jensen i Berlingske Tidende

  Det er en bog for dem, der vil lære noget om vin og have grundig besked. Det får de i sammentrængt form, klart og overskueligt og på en underholdende måde.
  Helge Langkilde i Frederiksborg Amt Avis

  ... det er så fremragende en bog, at den fortjener et par ekstra ord med på vejen, bl.a. fordi den indeholder en lang række små anekdoter, der gør bogen underholdende og meget læseværdig.
  J.O. Kristiansen i Frederiksborg Amts Avis

  Bogens uvisnelige fordel er den præcision, akkuratesse og systematik, hvormed den er fortalt. Det gør det let at orientere sig i områderne, som alle bør kende. Smilet mangler heldigvis ikke. Der er pyntet med legender. Man mærker selvoplevelsen. Det anekdotiske flyder let.
  Erik Olaf-Hansen i Politiken

Krogvej 30 A, DK-2830 Virum, Danmark, mobil: (45) 21 23 51 99, anker@tiedemann.dk